Autoritatea administrativă

Agenţia Naţională Transport Auto

 

Regim special la punctele de trecere a frontierei Republicii Bulgaria în perioada 08 - 10 aprilie 2018

Published on: Mie, 28/03/2018 - 4:56pm

Prin prezenta, informăm agenții economici care efectuează transport rutier internațional de mărfuri pe teritoriul Republicii Bulgaria că în perioada 08 aprilie 2018 (orele 20:00) - 10 aprilie 2018 (orele 08:00) autoritățile competente bulgare urmează să efectueze unele lucrări tehnice de mentenanță a Sistemului Informațional Integrat vamal.

            Astfel, în perioada nominalizată, sistemul de achitare a taxelor de drum nu va funcționa în regim automatizat, iar plata pentru acestea va putea fi efectuată doar în numerar.

            Ținem să menționăm că, urmare a activităților tehnice necesare, toate punctele de trecere a frontierei de stat ale Republicii Bulgaria, la intrarea/ieșirea din țară, vor funcționa în regim special, ceea ce va determina tergiversarea procedurilor vamale de control la frontieră, cu posibilitatea creșterii timpului de așteptare la traversare.

            În contextul celor expuse, A.A. „ANTA” recomandă operatorilor de transport să întreprindă măsurile necesare la organizarea curselor pe teritoriul Republicii Bulgaria în perioada menționată, pentru evitarea situațiilor neprevăzute.

 

 

Tip Aviz International: