Autoritatea administrativă

Agenţia Naţională Transport Auto

 

Prelungirea perioadei de valabilitate a restricțiilor la transportul de mărfuri de pe teritoriul Ucrainei spre Republica Kazahstan sau Republica Kârgâză în tranzit prin teritoriul Federației Ruse

Published on: Mie, 10/01/2018 - 9:53am

         În conformitate cu prevederile Decretului Președintelui Federației Ruse nr. 643 din 30.12.2017, Vă informăm că, au fost introduse modificări la Decretul Președintelui nr.1 din 01.01.2016 “Cu privire la măsurile de asigurare a securității economice și intereselor naționale ale Federației Ruse la efectuarea transporturilor de mărfuri de pe teritoriul Ucrainei spre Republica Kazahstan sau Republica Kârgâză în tranzit prin teritoriul Federației Ruse”. Astfel, a fost extinsă pînă pe 30 iunie 2018 perioada de valabilitate a condițiilor de efectuare a transportului internațional de mărfuri din Ucraina în tranzit prin Federația Rusă spre statele menționate.

         În contextul celor expuse, A.A. „ANTA” atenționează operatorii de transport despre necesitate respectării restricțiilor stipulate în Decretul menționat la efectuarea transportului de mărfuri din Ucraina prin teritoriul Federației Ruse cu destinația Republica Kazahstan sau Republica Kârgâză.

         Pentru vizualizarea Decretului nominalizat accesați Anexa.

Tip Aviz International: